Cukroví bez lepku /

Sladkosti jsou nedílnou součástí naší stravy, zejména při různých oslavách, svátečních příležitostech a Vánoce či Velikonoce si bez nich nelze představit. Ovšem lidé s celiakií, čili nesnášenlivostí vůči lepku, jsou na tom o dost hůře než běžní strávníci. V obchodech je velmi omezený výběr bezlepkov...

Celý popis

Hlavní autor: Kohoutková, Iva
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Arista : 2022
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Sladkosti jsou nedílnou součástí naší stravy, zejména při různých oslavách, svátečních příležitostech a Vánoce či Velikonoce si bez nich nelze představit. Ovšem lidé s celiakií, čili nesnášenlivostí vůči lepku, jsou na tom o dost hůře než běžní strávníci. V obchodech je velmi omezený výběr bezlepkových dobrot, nadto nebývají zrovna levné. A právě jim věnovala Iva Kohoutková svou cukrářskou příručku. Shromáždila v ní na 300 receptů všemožného cukroví, jež lze připravit v domácích podmínkách, a k nim přidala recepty na nejrůznější krémy a polevy. Připojila i řadu praktických rad, neboť práce se surovinami prostými lepku je ošidná a vyžaduje značnou opatrnost.
Fyzický popis: 135 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN: 9788086410784