Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina /

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všec...

Celý popis

Hlavní autor: Bothe, Carsten, 1966-
Další autoři: Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2021
Vydání: České vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dasnice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700375537 371799 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné 1x