Koření : známé i neznámé /

Kořením nazýváme substance, které již v malém množství propůjčují pokrmům charakteristickou vůni a chuť. V této publikaci se však omezíme jen na výčet "gurmánských klenotů z rostlinné říše", tedy koření získávané z různých částí rozmanitých rostlin.

Hlavní autor: Lorencová, Klára
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2007
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dasnice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700312363 312363 VF 635.7 (neuvedeno) Dostupné 2x