Koření : známé i neznámé /
Kořením nazýváme substance, které již v malém množství propůjčují pokrmům charakteristickou vůni a chuť. V této publikaci se však omezíme jen na výčet "gurmánských klenotů z rostlinné říše", tedy koření získávané z různých částí rozmanitých rostlin.
Hlavní autor: | Lorencová, Klára |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2007
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dasnice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700312363 | 312363 | VF 635.7 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |