Koření : známé i neznámé /
Kořením nazýváme substance, které již v malém množství propůjčují pokrmům charakteristickou vůni a chuť. V této publikaci se však omezíme jen na výčet "gurmánských klenotů z rostlinné říše", tedy koření získávané z různých částí rozmanitých rostlin.
Main Author: | Lorencová, Klára |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Grada Publishing,
2007
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dasnice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700312363 | 312363 | VF 635.7 | (neuvedeno) | Available | 2x |